Tancar / Cerrar / Close
Acceptar / Aceptar / Accept

Si us plau, esperi mentre la pàgina es carrega


Si no teniu JavaScript activat, aneu a la versió accessible: Versió accessible
Arqueoxarxa
documentació i publicacions descàrregues jocs i experiències contacte com arribar-hi Cercador
Iniciar la cerca
Museu de Gavà Parc Arqueològic Mines de Gavà Centre d´Història de la Ciutat Centre de Documentació del Parc del Garraf Servei Pedagògic Agenda d'activitats
Disseny / Diseño / Layout
Museu de Gavà
De les institucions de Gavà, el Museu té un paper rellevant en la protecció i la divulgació del patrimoni cultural i natural de la zona. És una institució dinamitzadora d´aquest patrimoni, amb una clara vocació de servei públic.
 
El Museu de Gavà va néixer l´any 1978 com a conseqüència de la singular riquesa arqueològica de la zona, evidenciada inicialment en les excavacions que es portaren a terme en les Mines Prehistòriques de Gavà i a la cova de Sant Sadurní, a Begues. Amb la creació del Museu, Gavà compta amb una institució permanent l´activitat principal de la qual s´estructura sobre tres grans eixos: la recerca, la conservació i la difusió del patrimoni històric i natural de l´entorn, amb especial dedicació al jaciment miner.


#### SALTO DE PÁGINA ####

El 1978 es va inaugurar la primera exposició permanent, situada en unes modestes instal·lacions a la coneguda Torre Lluc, l´edifici més emblemàtic de la ciutat. Diverses reformes de l´edifici van donar pas, l´any 1991, a la creació de l´actual museu que compta amb espais per a exposicions temporals, espais per a activitats i tallers pedagògics, una sala de projeccions, un laboratori, una biblioteca i un centre de documentació especialitzats i informatitzats, una ludoteca, un jardí botànic i una exposició permanent dedicada al tema que ha estat motiu de l´especialització del Museu: Gavà, les veus del paisatge.
Ajuntament de Gavààrea de premsaenllaços d'interèsmapa webnota legal Imprimir
Enlaza con la versión en Castellano